Tietoa meistä

ILMANVAIHTOSUODATTIMET HELPOSTI VERKKOKAUPASTAMME

Suodatinpojat tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia suodattimia ilmanvaihtokoneisiin kotitalouksille ja yrityksille vaivattomasti, vuorokauden ympäri!

Kysy myös tarjoushintoja useamman suodattimen paketeille sekä jatkuvalle tilaukselle, jossa toimitamme sinulle haluamasi tuotteet tarpeesi mukaan sovituin väliajoin. Silloin sinun ei tarvitse muistaa suodattimen vaihtoväliä vaan me hoidamme sen puolestasi!

Suodattimen suositeltu vaihtoväli on 6 kuukautta. Ilmanvaihtokoneen eliniän pidentämiseksi kannattaa käyttää alkuperäisiä saman valmistajan suodattimia ja tarkistaa suodattimen puhtaus tietyin väliajoin.

Laitteiden huollosta, säädöistä ja suodattimen vaihtamisesta löydät tietoa 

Meiltä löydät laadukkaat suodattimet moneen tarpeeseen mittatilauksena ja standardikokoina! Tervetuloa ostoksille!

Mikäli tuotetta on varastossamme toimitusaika on n. 4 päivää. Jos tuote on päässyt loppumaan varastostamme, toimitusaika on n. 1-2viikkoa.

Toimitus tapahtuu  postin kautta, sinua lähimpään postiin. Toimituskulut ovat 8,60 € sis. Alv 24% ja ne lisätään  lopulliseen tilauksen hintaan. Toimituskulut ovat samat,  vaikka tilaus sisältäisikin useamman tuotteen.

Suositeltava vaihtoväli suodattimelle on noin 6 kuukautta.

SUODATINPOJAT VAIHTAA SUODATTIMET PUOLESTASI

 

Voimme auttaa myös suodattimen vaihtamisessa. Ota meihin suoraan yhteyttä puhelimitse Puh. 040 455 9897 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@suodatinpojat.fi. Voit ottaa meihin yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella täältä. Suodattimen vaihtopalvelu toimii Hämeenlinnan alueella.

 ILMAN RAIKKAUDEN PUOLESTA!