Tietosuojaseloste

Suodatinpojat tietosuoja- & rekisteriseloste

Suodatinpojat tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU:n GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Asiakkaidemme tietojen suojaaminen ja turvallinen käsittely on meille ensiarvoisen tärkeää. Keräämme tietoa kaikista vierailuista verkkosivuillamme. Käytämme tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi ja asiakaspalvelua, arvioidaksemme Suodatinpojat.fi -sivuston käyttöä sekä tukeaksemme markkinointiamme.

Laatimispäivä: 10.3.2020

Ajoittain voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Suosittelemme säännöllisesti tutustumaan tietosuojaselosteeseemme.

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Suodatinpojat

Vekarakatu 10, 13500 Hämeenlinna

Puh. 040 455 9897

Y-tunnus: 2336296-0

www.suodatinpojat.fi

Rekisterin yhteyshenkilö: Antti Vainio

 

Rekisteriselosteen sisältö

 

1. Rekisterinpitäjä

Suodatinpojat, Vekarakatu 10, 13500 Hämeenlinna

 

2. Rekisteriin liittyvät kysymykset 

myynti@suodatinpojat.fi 

 

3. Rekisterin nimi

Suodatinpojat.fi:n asiakas- ja käyttäjärekisteri

 

4. Rekisterin käsittelyn tarkoitus ja henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakas- ja/tai kauppasuhteen ylläpitäminen ja sen kehittäminen, käyttö tilastollisiin tarkoituksiin sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Asiakas- ja käyttäjärekisterillä pidetään yllä tiedot Suodatinmestarit.fi - verkkopalvelun käyttäjistä sekä heidän profiileistaan ja ostoistaan. Henkilötietoja käytetään ainoastaan henkilötietolain sallimissa rajoissa sekä noudattaen EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta.

Tietoja kerätään seuraavista syistä:

Velvoitteet; täyttääksemme velvoitteemme asiakkaitamme ja palvelumme käyttäjiä kohtaan.

Asiakaspalvelu: voidaksemme tarjota asiakaspalvelua eri kanavissa.

Asiakastyytyväisyys: parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä Suodatinpoikien palveluihin.

Petokset: estääksemme petokset.

Lainsäädäntö: noudattaaksemme voimassa olevaa lainsäädäntöä.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan kirjautumisen/rekisteröitymisen yhteydessä antamat yhteystiedot, tilausten tiedot, sivuston käyttötiedot, klikkihistoria, käyttäjätunnukset ja salasanat, ostohistoria, kilpailujen ja kyselyjen palautteet, evästeiden kautta kerättävät tiedot sekä tilausten Postin seurantatiedot.

Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, johon kuuluvat henkilön nimi, yhtiö sekä kontaktitiedot kuten osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokauppa, Google Analytics, Facebook ja niihin liittyvät sekä verrattavat järjestelmät, puhelimitse ja toimipisteessä tehtävä asiakaspalvelu/kaupankäynti sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat. Asiakasrekisterin yhteys- ja muut asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja rekisterin suojaus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin, markkinointiin tai tilauksen kuljetus- ja maksuliikenteeseen liittyviä toimia. Tietojen luovuttaminen yhteistyökumppaneille tapahtuu vain käyttötarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin toiminta-ajatusta. Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muilla tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.  Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin. Tietoja voidaan luovuttaa nähtäviksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Asiakastiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.

 

LÄHETYSPERUSTEET

Uutiskirjeen tilaus

Tilatessasi uutiskirjeen, hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Suodatinpojat.fi:n uutiskirjeen tilaajarekisteriin. Saat jatkossakin tietoja Suodatinpoikien tarjouksista ja kampanjoista suoraan sähköpostiisi.

Rekisterin pitämisen peruste: suoramarkkinointi, markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi. (5§ 4 mom.)

Sähköpostirekisteristä voi erota milloin vain ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@suodatinpojat.fi tai vaihtoehtoisesti uutiskirjeiden alareunasta löytyvästä linkistä.