Tilaus- ja toimitusehdot

TILAUKSET


Suodatintilaukset voi tehdä verkkokaupassamme kellon ympäri. Asennustiedustelut voi lähettää suoraan osoitteeseen myynti@suodatinpojat.fi tai soittaa numeroon 040 455 9897.


HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimituskulut lisätään lopulliseen hintaan. Toimituskulut näet kassalla.


TOIMITUSTAVAT JA -MAKSUT

Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Postin kautta. Kun annat tilauksessa matkapuhelinnumerosi / sähköpostiosoitteen, saat ilmoituksen Postilta viestin kun tilauksesi on noudettavissa.
Pyrimme toimittamaan tilaukset viikon sisällä.

Kiinteä toimitusmaksu noutopisteeseen 7.9€ alv 24%, alle 60€ tilauksissa. (Koskee verkkokauppan kautta tilattavia tuotteita)
Perille paketti maksaa aina 12.50€ alv 24%.
Hämeenlinnan kaupungin alueella on käytössä ovelle toimitus hintaan 8.6€ alv 24%.

Nouto myymälästämme on aina maksuton, mutta pitää sopia nouto aika!
Myymälässämme on mahdollista maksaa Pankkikortilla / Käteisellä.

Myymälämme sijaitsee osoitteessa: Vekarakatu 10, 13500 Hämeenlinna 

 

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet aina mahdollisimman nopeasti, noin 2 -5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Suuremmat tilaukset voi kestää kauemmin, mutta niistä ilmoitetaan tuotteen kuvauksessa ja olemme asiakkaaseen yhteydessä asiasta.


MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (Englanniksi)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Lue lisää ehdoista.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun täytyy olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain vahingoittuneita tai alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista lähetyskuluista itse. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• kopio tilausvahvistuksesta.

maksunpalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee heti vahinkoilmoitus Postiin ja ota yhteyttä meihin. 

Otathan yhteyttä ennen palautusta, puhelin  040 455 9897.

Palautusosoite:
Suodatinpojat

Vekarakatu 10, 13500 Hämeenlinna

sähköposti: myynti@suodatinpojat.fi
puhelin: 040 455 9897

Epäselvissä tilanteissa otathan yhteyttä, niin autamme mielellämme - kiitos!

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Suodatinpojat käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Suodatinpojat sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.