Tilaus- ja toimitusehdot

TILAUKSET


Voit tehdä suodatintilaukset verkkokaupassamme kellon ympäri. Asennustiedustelut voit lähettää suoraan osoitteeseen myynti@suodatinpojat.fi tai soittaa numeroon 040 455 9897.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimituskulut lisätään lopulliseen hintaan. Toimituskulut näet verkkokaupan kassalla.

TOIMITUSTAVAT JA -MAKSUT

Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Postin kautta. Anna tilauksen yhteydessä  matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteen. Posti ilmoittaa tekstiviestillä, milloin tilauksesi on noudettavissa.

TOIMITUSMAKSUT

- alle 60 € tilauksissa kiinteä toimitusmaksu noutopisteeseen 7.9 € alv 24% (koskee verkkokaupan kautta tilattavia tuotteita)
- paketti perille toimitettuna 12.50 € alv 24%
- Hämeenlinnan alueella käytössä oleva ovelle-toimitus 8.6 € alv 24%.

Nouto myymälästämme on maksuton, maksutapa pankkikortti tai käteinen. Myymälä sijaitsee osoitteessa: Vekarakatu 10, 13500 Hämeenlinna  Sovithan noudosta etukäteen!

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tuotteet 2 -5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Suurien tilausten toimitus voi kestää kauemmin. Siitä ilmoitetaan tarkemmin suodattimen tuotekuvauksessa. Tilauksen viivästyessä otamme yhteyttä asiakkaaseen.


MAKSUTAVAT

Tuotteet toimituskuluineen maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitovat seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (Englanniksi)

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

LASKU- JA OSAMAKSUPALVELUT

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Lue lisää ehdoista.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun täytyy olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Suodatinpojat käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Suodatinpojat sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.